Σχετικά με εμάς

Γιατί να μας προτιμήσετε

  1. Εμπειρία: Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε  όλους τους τύπους σκαφών, διότι οι μηχανικοί μας εργάζονται περισσότερο από 20 χρόνια σε μηχανές θαλάσσης. 
  2. Προσπάθεια: Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα για την παροχή ποιότητας εργασίας, υψηλής αξιοπιστίας, ειλικρίνειας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών.
  3. Προσωπικό: Η σωστή δουλειά απαιτεί σωστούς ανθρώπους. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε  μόνο με τους πιο έμπειρους και εκπαιδευμένους τεχνικούς υπηρεσιών.
  4. Ποιοτικά προϊόντα: Συνεργαζόμαστε με σχεδόν όλους τους εισαγωγείς μηχανών και γεννητριών. 
  5. Εγγυημένη εργασία: Παρέχουμε 100% εγγύηση για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. 
  6. Συστάσεις: Οι πελάτες μας είναι η σημαντικότερη απόδειξη για τη δουλειά μας και θα είναι πρόθυμοι να σας δώσουν τις συστάσεις που χρειάζεστε. 

Παροχή Υπηρεσιών

Η μονάδα μας χειρίζεται όλες τις υπηρεσίες των σκαφών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας μεταφοράς τους. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται  μόνο κατόπιν ραντεβού.

Η ΑrMarine προσφέρει υπηρεσίες για σκάφη με εξωλέμβιες, εσω-εξωλέμβιες και εσωλέμβιες μηχανές.

Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για το σκάφος σας!

Λίγα Λόγια για Εμάς

Η ArMarine ιδρύθηκε το 2018. Βρισκόμαστε στο 36ο χιλ. Λ. Πόρτο Ράφτη στη θέση Λιγόρι. Διαθέτουμε προσωπικό όλων των τεχνικών υπηρεσιών και υποστηρίζουμε τα πάντα γύρω από το σκάφος σας.

Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας. Τονίζουμε την αφοσίωση και την ομαδική εργασία για να διασφαλίσουμε ότι οι εργασίες του σκάφους γίνονται γρήγορα, ολοκληρωμένα αποδοτικά και οικονομικά. 

Επιδιώκουμε να προβλέπουμε συνεχώς τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες συντήρησης των σκαφών των πελατών μας και προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. 

Προτρέπουμε και εκτιμούμε τις παραπομπές από τους πελάτες μας!

Αφήστε το σκάφος σας, στα καλύτερα χέρια.